Kategorier
Viden

Udlejning af onlinespil

Begrebet leje videospil har ændret sig. Jeg kan stadig huske, da jeg plejede at gå til Blockbuster for et nyt spil udgivelse, kun for at finde tomme hylder. Jeg kom for sent. Dette er ikke længere et problem takket være væksten i online videospil leje. I denne artikel vil vi forklare, hvorfor du ikke længere behøver at køre til den lokale videoudlejningsbutik. Online spil leje er fremtiden. Det er enkelt, hurtigt, billigt, og den bedste vej at gå.

Det er nemt at tilmelde sig disse tjenester. Tilmeld dig ved at besøge en af disse udlejningssider. De fleste af dem tilbyder en gratis prøveperiode. Du kan hurtigt leje dine yndlingsspil online og få dem leveret på bare 2-3 dage efter tilmelding til den gratis prøveperiode. Der er mange tilgængelige planer, så sørg for at se på de forskellige muligheder. Du har mange muligheder, når det kommer til at leje dine videospil.

Gamefly.com var den første online leje site vi gennemgået. Processen er enkel og problemfri. Du behøver kun et kreditkort for at leje dine yndlingsspil. Der er over 8.000 titler tilgængelige, men du kan altid få nøjagtigt, hvad du vil have. Sørg for at bestille dine titler, før de frigives. Selvom udvælgelsen er acceptabel, er den ikke så omfattende som andre websteder.

GameStop.com har det bedste udvalg af spil til leje, men du skal være meget heldig at leje de seneste udgivelser. De har alle dine Nola Fitness og mange andre sportsspil. De har ikke alle de ældre titler, da de ikke var tilgængelige i deres oprindelige udgivelse.

Blockbuster var vores første valg til leje af spil ved vores ankomst til USA. Det betød dog, at vi måtte rejse frem og tilbage flere gange for at leje film. Det virkede som om der ikke var nogen bedre måde at slappe af end at spille videospil derhjemme, mens du ser vores yndlingsfilm. Vi besluttede at gå med Gamefly.com, fordi det syntes den mest pålidelige. Vi er så taknemmelige for, at vi gjorde det. De havde alle de spil, jeg havde brug for. De havde et bredt udvalg og var meget rimelige for det, de opkrævede. Siden jeg begyndte at leje spil her for et par måneder siden, har jeg aldrig haft nogen problemer med nogen eller noget. Det var let at klikke, pege og gå, og jeg betalte ikke mere end $ 12,95.

Der er spil til hver konsol, herunder Xbox og PlayStation. De hævder at have mere end 7.000 originale titler, og selv Let’s spiller eller Game of the Year udgaver. Jeg går ind for det. Men hvad med dem af jer, der stadig køber spil og holde sig ajour med de nyeste trends? Ja, vi køber stadig spil. Det er også kendt som PlayStation Mafia Wars. Eller Årets Spil Edition. Mens vi alle ved, hvad Wii betyder i disse dage, Game of the Year Edition er stadig meget populær. Men mange mennesker fortsætter med at leje spil fra Wii. Sene gebyrer for spil, vi lejede for to måneder siden. Hvad skal vi gøre?

Det er en fantastisk måde at spare penge og give dine børn de bedste videospil. Det er nemt at gøre. Du skal bare vælge den månedlige lejeplan, der passer dig bedst. Den bedste måde at vælge på afhænger af, hvor du lejer dine spil.

Videospil kan snart blive en luksus, der er umuligt at give på grund af stigende gaspriser og andre stigende omkostninger. Stop med at bruge og leje Cammy Games Online. Nyd din oplevelse og held og lykke.

Skriv et svar