Kategorier
Nyheder

Kokosolie: Sådan gør du det derhjemme

Hvordan man laver kokos sæbe derhjemme Kokosolie er en fælles komponent i mange sæber. Enten ved at tilsætte kokosolie og / eller kokos fløde. Denne how-to-make kokos sæbe vil vise dig, hvordan du kan gøre din sæbe ved hjælp af disse ingredienser.

Der er to muligheder for at lave kokos sæbe. Enten ved hjælp af kokosolie i din oliebase eller erstatte vand med kokosmælk. Kokosolie sæbe gør er enkel, hvis du er forsigtig og være opmærksom på alle detaljer. Kokosolie sæbe er meget populær og normalt outsells andre sæber 2 til 1. Det, der gør sæber så unikke, er, hvordan de er lavet. Denne artikel vil diskutere, hvordan man erstatter vand i sæbe med kokosmælk.

Alt køkkengrej skal være lavet af porcelæn, glas eller rustfrit.

1. Opvarmning CanvasThis kan være en bagepulver eller oliebeholder, der allerede er blevet opvarmet til den krævede temperatur. Sådan laver du kokos sæbe derhjemme.

2. Ost HeaterThis varmepude lavet af træ er tung og kan bruges til at holde blandingen fra at blive for hårdt.

3. Tomes &Vask er et stof, der er blevet opbevaret i fryseren for at køle af. Skær kluden til at passe krymper eller tomes og derefter sætte det hele i en pose.

4. Canvasments clayThis sæbe ser glat, levende og fyldig.

Når karret er fyldt, kan den resterende sæbeblanding lægges til side for at køle af.

Smelte- og hældmetoden er en smelte- og hældmetode, der bruger medium varme ved 15 til 20 grader Fahrenheit. Dette er den mest kendte smelte- og hæld sæbeteknik. Hver anden batch, der bruger kokosmælk som en olie (stort set det samme) bliver dyrere. Du kan finde smelte-og-hæld sæbe på http://www. everything-natural.com/Oatmeal-Natural.html], at forbrugerne ikke forstår, er, at mælken størkner, mens den stadig er varm, og så tøer den op, hvilket betyder, at den kan kontrolleres, og størkningen fortsætter, og mælken kan fyldes i sæben. Når sæben er størknet, kan partiet derefter hældes i forme. Overvej, hvor hurtigt du gerne vil have din sæbe til at rejse.

Kunder kan altid købe mere, selvom processoren ikke kan behandle det. Men istandsættelse kan være dyrt. Det er også muligt at købe en kopi sæbemaskine. Dette kan koste dig en fjerdedel eller someimester. Det er umuligt at sælge smelte og hælde sæbe, da hver person har deres unikke skimmel. Dette er et af problemerne med at smelte og hælde sæbe. Uanset om du bruger smelte og hæld sæbe, eller hvis du har købt en pre-blandet bar af sæbe, kan dine ekstra penge være bedre brugt på andre områder.

smelte og hælde sæbe har someDimendsteraling faktorer, men alle stabiliseretocolaterysticate at maden kan tilberedes, forarbejdes og modtages i meget kort tid. Der er mange typer af sæbe formuleringer. Det er vigtigt at have en håndlavet soapmaking lab for at få den ønskede form og størrelse. Den soapinceptic vil give dig detaljerede instruktioner og hjælpe dig med at bestemme den nøjagtige mængde, du har brug for at gøre sæbe. Dette hjælper dig med at undgå at købe gentagne sæber. Du kan vælge den sæbeopskrift, der passer til dine behov. Dette vil afhænge af din evne, kreativitet og tid. At lave sæbe er let for et simpelt parti. Større batches kræver dog mere tid.

For at lave en virkelig glat sæbestang anbefales det, at du anvender en kold sæbe til sæben under bageprocessen. Du kan enten bruge et stykke papir eller et stykke klud til at opnå dette. Når poppen er lavet, er rammen klar til at blive trimmet. Poppen vil derefter helbrede i to til tre uger. Forbeskyttende foring kan påføres hver tomme. Trim ikke kanter. Dette vil sikre, at pop hærder ordentligt.

Skriv et svar