Kategorier
Blandet

Hvorfor skal jeg konsolidere min gæld?

Med en konsolidering af gælden, kan du langt reducere renten og størrelsen af din månedlige betaling. Bortset fra dette kan du også forenkle processen med at betale dine regninger ved at opdele dem i en månedlig betaling. Dit næste spørgsmål kan være – hvorfor skulle jeg konsolidere min gæld?

Fordele ved konsolidering af gælden Du kan forenkle processen med at betale dine regninger ved at opdele dem i en månedlig betaling. Du kan muligvis også foretage en lavere månedlig betaling i stedet for det sædvanlige beløb, du betaler til hver kreditor. Dette er lettere på dit budget, fordi det giver mulighed for lettere og enklere kontosaldo.

Ulemper konsolidere din gæld Du kan miste nogle værdifulde ejendom, hvis du ikke kan foretage dine betalinger til tiden eller kun betale det mindste beløb.

Du er i risiko for at få din kredit score negativt påvirket. Konsolidering af din gæld kan sætte dig i meget højere risiko på grund af den øgede gæld, som du nu kan skulder. Dette gælder især, hvis du ikke kan foretage dine betalinger til tiden eller kun betale minimumssaldoen og gebyrerne. Konsolidering af gælden kan også efterlade dig med en højere rente end dine andre lån, så i stedet for at få en lavere rente, kan du blive hængende med en højere rente.

Det kan være lettere for dig at håndtere en periode i stedet for flere mindre betalinger, men med en lavere saldo. En ulempe ved dette er, at det giver dig mulighed for at strække dine betalinger på din gæld, og med dette akkumuleres de i din saldo. I de senere år gældsbyrden kan stige, og du kan have til at refinansiere dit realkreditlån eller anden gæld for at gøre din månedlige betalinger.

Det kan være sværere for dig at huske hver betaling. Det kan være sværere at foretage en betaling til flere kreditorer. Du er nødt til at foretage en lavere månedlig betaling, eller du kan bare bruge dit kreditkort, som kan føre til mere gæld og højere rentebeløb.

Som din gæld stiger, er du i alvorlig risiko for at blive i afskærmning, hvis dine betalinger ikke er aktuelle. Dette kan også føre til, at din ejendom tages væk fra dig. At have god kredit kan hjælpe med at undgå denne situation, fordi banker og andre kreditorer har en tendens til at arbejde sammen med dig, når du foretager dine gældsbetalinger til tiden.

Selv hvis du stadig har problemer med gæld, kan din kredit historie blive forringet. Generelt havde du foretage dine betalinger til tiden, vil det være i din bedste interesse at holde din score op og opretholde en god kredit historie.

Når du foretager dine betalinger til tiden, så du reducerer din kredit og gøre dig mere attraktiv som kunde til kreditorer.

Når du betaler din gæld, du viser, at du kan være ansvarlig med dine penge.

Når du bruger din nuværende opsparing til at betale din gæld i stedet for at gøre en ny gæld.

Når du fortsætter med at bruge kreditkort som en del af din gældsreduktion strategi. (Kreditkort kan stadig være praktisk og modtage dine lommepenge er en vigtig tanke.)

Når du bruger din opsparing til at opveje virkningerne af inflationen (Csequentially reducere din købekraft.)

Når du bruger lån såsom en stabiliseret kreditlinje, du reducere mængden af tilgængelige midler, som du har på hånden. Dette kan have den virkning at sænke din kredit score.

Når du undlader at foretage rettidige betalinger på dine lån, så du er i fare for at miste din sikkerhed.

Når du opfylder eventuelle krav for at opnå et lån. Dette omfatter at have en medunderskriver og komme med en håndgribelig garanti, der vil have forrang for enhver prime-baseret rente.

Når du bruger en hvilken som helst form for revolverende kreditkort, lægges det beløb, du låner, til saldoen på dit kort.

Skriv et svar