Kategorier
Viden

Hvad handler Bibelen egentlig om?

Bibelen er virkelig en unik bog. Det er en samling af 66 bøger om Jesus, der blev skrevet af 66 forskellige forfattere.

Hvorfor er det så populært? Det er godt skrevet, hvilket kan være grunden til det virker så populært. Mange af de bøger, der findes i Bibelen, er multi-forfattet og dækker forskellige aspekter af Jesu liv.

Lignelserne og Johannes’ Åbenbaring er to af de mest elskede bøger i Bibelen.

Jesus ministerium behandlet lignelser fra folk, der var mæglere mellem ham himmelske far. Men hvem er egentlig “ja far”, og hvem er djævlene? Johannes’ Åbenbaring afslører, at der hverken er kristne eller kristne. Dette er bare det faktum, at der ikke er begge dele, og at vores kroppe har snavs.

Apostlen Paulus lærer os, at Gud er én, der er én tro, og der er en dåb. Men der er ingen kombinationer af dem. Kombinationen af de to skaber forvirring.

Det er populært, fordi det har den “elskelige Jesus” faktor. Jesus var ikke kun rart, men han var også en stor tester og stor kommunikator. Det var også ham, der gav os Det Nye Testamente, hvor han blandt andet afskaffede moonies og fonierne.

Men det var ikke de eneste faktorer, der gjorde ham til en succesfuld forfatter i vores øjne. Han har ingen bog, der selv kommer tæt på den utrolige vidnesbyrd i Bibelen, hans bedst sælgende bog.

Jesus åbenbarede for os en stor sandhed, da han døde for os: at vi var syndere, som havde brug for en frelser. Korset var det ultimative offer for vores frelse og omvendelse.

De fleste mennesker er klar over, at Jesus var en venlig og kærlig mand. Men de fleste mennesker glemmer, at Jesus var Gud personligt. Han er den eneste, der kan tilgive os vores synder og gøre os virkelig acceptable for Gud.

Forestil dig, hvordan det ville se ud, hvis alle kunne gøre dette, opgive al deres rigdom, magt, position og ejendele til Gud til gavn for den, der har størst behov. Hvis vi kunne elske og være tro mod Gud, så ville vi være virkelig kærlige og i stand til at tilbyde den kærlighed, vi kan nu.

Verden er forfærdelig. Den verden, de fleste mennesker ikke ved eksisterer, er den værste. Det er trist, at verden ikke vil være så slemt, hvis der er mere kærlighed. Hvad gør det så godt? Fordi Guds kærlighed kan ændre mening.

Mere kærlighed findes i verden, end der er regelmæssig luft. Guds kærlighed kan overvinde alt ondt og grusomhed. Du kan ændre verden, hvis du forstår denne sandhed. Det kan ændres eller transformeres efter dine ønsker og til din fordel.

Der er mere (forandring). Det er ikke den eneste måde at fortolke det på. Jeg tror, det er simpelt nok, at jeg ikke kan tro, jeg siger det. Jeg forsøger at visualisere en linje trukket slange (Gud) med en linje af Juice. Juice mærket strømmer ned linjen og forener i ét punkt. Derefter flyttede op og ned gennem jubilæet gennem aldre, generationer og mennesker. Snake sidder på en gren og lover mennesker noget i bytte for sin ret til at dele et æble med dem.

Ethvert menneske er nødt til at se på dette stykke (slanger, grøntsager) og mærke det sandheden. Der er ingen anden metode til at opdage kærlighedens natur. For at gøre verden til et bedre sted, er der ingen genveje. Det er karakteren og essensen af godt at være venlig mod sin partner. Der er intet bedrag, kun venlighed. For at behage Gud, vil du altid være god. Du vil aldrig kede dig.

Selvom der er mange ting (grøntsager), er der langt flere genstande, end der er varer. Men at bede om taknemmelighed for det, du har nu, er det vigtigste.

Din grund til at være i live nu er den samme grund til, at du blev født. Det er vigtigt at tro, at du er vigtig nu. Du kan også gøre verden til et bedre sted ved at vise andre den forkerte vej.

Skriv et svar