Kategorier
Guide

Fastforrentet Home Ansvarlig Lånekapital

En fastforrentet hjem ansvarlig lånekapital, kreditlinje eller kreditlinje vil have lavere månedlig betaling end en variabel rente lån eller linje. Selvom du måske betaler mere i renter på forhånd, måske 15 til 25 procent mere, kan dine månedlige betalinger forblive nøjagtigt de samme. Deres princip udestående vil også gå ned.

Faste satser er ikke altid pålidelige. Der er mange tilgange fra kreditorer til sats “æra”. Kreditorer har forskellige tilgange til satsen “æra” i disse tider med en ustabil økonomi og en subprime lån marked. Nogle kreditorer vil hæve renten umiddelbart efter en ændring er godkendt. Dette kan have en alvorlig indvirkning på en låntagers evne til at betale sit hjem. Andre kreditorer (iss långivere, der holder noten) vil holde deres satser fast i hele lånets løbetid eller for en rimelig tid. Låntagers månedlige betalinger opretholdes til de lavere faste satser ved at bo på den nuværende fastforrentede långiver.

Variabelt forrentede lån kan synes mere overkommelige end fastforrentede lån. Forske i disse lånetilbud kan vise, at fastforrentede lån er mere omkostningseffektive i begyndelsen, men variable satser er ofte lavere. Hvis du har brug for lavere månedlige betalinger, skal du ansøge om et fastforrentet lån først. Hvis forhandlingerne mislykkes, refinansiere med faste satser. Du bør dog give dig selv en pause på mindst et år for at sikre, at du ikke overextend dig selv.

Når du har truffet en beslutning om, hvilket lån der er det rigtige for dig, skal du sørge for, at du er fuldt informeret om vilkårene og betingelserne. Stil spørgsmål, hvis det er nødvendigt. En egenkapital kreditlinje kan være til rådighed for dig, hvis du har penge til at rulle tilbage dit lån vilkår. Dette kan give dig mulighed for at finansiere en udbetaling eller hjem renovering. Du kan være berettiget til en egenkapital kreditlinje til en lavere sats, hvis dit lån vilkår kan rulles tilbage. Hvis du overvejer et hjem egenkapital kreditlinje, skal du sørge for, at långiver er villig og i stand til at dække eventuelle lukkeomkostninger. Lukkede lån har normalt lukkeomkostninger som en ekstra omkostning. Undgå skjulte gebyrer eller forudbetalingsstraffe.

Du kan også bruge dit hjem egenkapital kredit som en investering til at tilbagebetale høj rente gæld. Hjemmet egenkapital kreditlinje, eller indkassere egenkapital, kan bruges som sikkerhed til at betale kreditkort og billån. Men vær forsigtig. Høj rente gæld, som du har i dag kunne fjernes i morgen. Det er vigtigt at forske i lånet grundigt og afveje alle dine muligheder.

Sørg for at kende din exit-strategi. Hvis du ikke kan gøre dit realkreditlån betaling til tiden, kan dit hjem være i fare for at blive afskærmet. Kreditbeskyttelse er også i fare. Hvis du misligholder dine lånebetalinger eller ikke er i stand til at foretage dem, kan kreditorerne beslaglægge dit hjem.

Skriv et svar