Kategorier
Bloggen

Afhente smukke kvinder ved at sige disse ting

Nærmer sig og taler med kvinder, du er interesseret i at starte på samme måde. Du er nødt til at forstå, at dine ord har beføjelse til at direkte, hvor samtalen vil gå. Forestil dig, at du beslutter dig for, hvor du skal spise. Du bestiller din mad, så siger du “Vil nogen gerne have en kop kaffe eller have en ultra steuce til dessert?” Det er her, du gør dit første indtryk. Halt? Sure, men se det i øjnene, hvis bare det var så let i den virkelige verden.

Der er nogle specifikke ting, du kan sige til en kvinde til at generere interesse eller til at slukke den. Ja, men det er ikke så svært, som du tror, så længe du ved, hvilke ord du skal bruge.

” Verbalt kombineret med andre.” Brug af dette verbum er en sikker måde at gøre læseren nat værd. Men husk, det skal gøres subtilt. Du ønsker ikke at fremstå som om du er en high school teenager hænge ud efter klassen, eller endog gawking på den varme pige på tværs af lokalet. Du behøver at gøre øjenkontakt (ikke se på hende og tjekke hende ud), så giv hende et lyst smil, som om at dele en hemmelighed eller opdrage noget spændende. Du behøver ikke at fortælle hende, at du synes, hun er smuk. Det kan være noget, du lige har bemærket om hende – hendes outfit, hendes tilbehør, hendes holdning, eller noget andet.

Der er to verbale, der helt sikkert skabe interesse. Dette er en meget kraftfuld måde at få en kvindes nummer i en klub miljø (eller ethvert socialt miljø for den sags skyld). Det er også en sikker måde at generere en dyb følelsesmæssig forbindelse. Bare vær forsigtig! Denne strategi fungerer bedst, hvis du først er i stand til at dele den følelsesmæssige oplevelse, du går igennem, og så spørger du hende om hendes følelser. Der er en ordentlig måde at spørge hende om hendes følelser. Det er her mange fyre skrue det op. Når du forsøger at spørge hende om hendes følelser, være forsigtig, fordi hun enten vil benægte eller hjælpe dig med din “klagende.”. Advarsel: Damer hader at få at vide, at de er “følelsesmæssigt sunde” eller et andet udtryk, der indebærer, at de er usunde. Virkelig, det er ikke dit problem. En bedre måde at spørge hende om hendes følelser er at dele noget følelsesmæssigt og trøstende med hende, som en yndlingsfilm eller en sang, du elsker. Del noget, der gør dig glad, eller som også bringer din evne til at give. Hvis du gør det rigtigt, vil der straks blive talt.

“Jeg tager over for dig.” Før du går ind i nogen problemer, ville det være fornuftigt at informere hende om, at du har ansvaret, i det mindste for natten. Når du har etableret rapport og har inkluderet hende i dit sæt, fortælle hende, hvad du planlægger at gøre. Du skal blot sige, at du ikke er her for at tage over, men bare for at tilbyde støtte eller hjælp. Dette er en meget annonceret plan, med letforståelig tone og sprog.

“Jeg er ked af, ikke den slags sorry.” Mind hende om noget vidunderligt, at du gjorde, det være sig den sidste, du har købt (de utallige hjerter, du fejede, den enorme mængde af ting, du skrev, den fantastiske middag, du delte, den tid, du tilbragte ridning sammen på den hvide hest …). Nu behøver du ikke at huske alle de tjenester, du har gjort for hende, alle de middage, du forberedte, eller de ting, du gjorde for hende i fortiden. Hun ved, at hun er heldig at have dig. Fortæl hende, hvor meget du holder af hende, og udtrykke din undskyldning for ikke at være sammen med hende. Men sørg for at lægge frem indsats og oprigtighed.

“Jeg har savnet dig.” Når du har tilbragt tid sammen, og dit forhold er skredet frem, aldrig glemme at fortælle hende, hvor vigtigt hun er for dig. Fortæl hende, at du er ked af, at du savnede hende, og at du elskede hvert øjeblik, du var sammen, og at du er så ked af, at du ikke bare kunne være sammen med hende for sidste gang.

“Jeg tager fejl.” Hvis du mener, at du tog fejl, så sørg for at sige det. Kvinder kan lide at tro, at de har ret og har et perspektiv i alt. Hvis du fortæller hende, at hun tager fejl, vil alt synes at være op til hende; selv sandheden om, at hun tager fejl. Det er op til hende, om hun vil acceptere din undskyldning eller ej. Gør forsøg på at vise hende, at du sætter pris på hendes synspunkt og tænke to gange om hendes påstande.

“Jeg tager af sted, jeg tager af sted.” Nogen afsked ord ret? Forkert. I stedet for at forsøge at overbevise hende om at blive, komme med forslaget. Hvis du tror, det er endelig tid til at komme videre, så lad hende hjælpe dig med flytningen.

“Jeg er ked af, ikke den slags sorry.”

Skriv et svar